24.06.2011 г., 0:16 ч.  

Тази лудост 

  Поезия » Любовна
1411 0 22

http://www.youtube.com/watch?v=40FshghRGGg&feature=related


Наш'та лудост –

от шепа пясъчни истини,

заприличва съвсем на нормална.

Тя роди натежали,

недописани стихове -

преболели почти до баналност.

 

Тази лудост е прилив.

Бент пред отприщване...

Не понася стени. Полудява.

Тя не пита защо.

Тя понася отричане.

Непростима е. Но пък прощава.

 

Тази лудост – от нея,

само двама лудуваме -

в боледуване, чак до забрава.

Не защото сме луди.

Не защото си струва.

А защото от Бог ни се дава!


 

21.06.2011

Julie

© Юлия Димитрова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??