2.07.2011 г., 22:11 ч.

Тази любов 

  Поезия » Любовна
1350 0 42

Тази любов ми отива,

специално за мен е ушита,

с мерак от една самодива

и нейната огнена свита.

 

С креда от бяла магия,

бързо скроиха мечтите,

имам небесна носия,

която ме прави честита.

 

Тази любов ми прилича

като на пролет кокиче,

на южния вятър и птиците

владея свободно езиците.

 

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??