Jul 2, 2011, 10:11 PM

Тази любов 

  Poetry » Love
1351 0 42

Тази любов ми отива,

специално за мен е ушита,

с мерак от една самодива

и нейната огнена свита.

 

С креда от бяла магия,

бързо скроиха мечтите,

имам небесна носия,

която ме прави честита.

 

Тази любов ми прилича

като на пролет кокиче,

на южния вятър и птиците

владея свободно езиците.

 

© Ивон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??