17.11.2009 г., 14:07 ч.

Те, капките, изсъхнаха 

  Поезия » Друга
1116 0 8

Светулките изядоха звездите ни,

полазиха луната и угаснаха,

ще ги застрелям в тъмното...

В теб колко ангела са на системи?

Не помниш вече, много са,

аз помня ги, не бой се...

Броиш ли още капките по покрива?

Аз спрях, изсъхнаха, изгубих бройката...

и в мен изсъхна нещо... с тях...

не чакай времето, то идва само за обяд

и евтаназия...

Заспивай вече, тука съм, ще се погрижа

и за светулките, и за звездите ни...,

а капките... те, капките, изсъхнаха...

 

© Ася Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??