7.12.2008 г., 13:24 ч.

Театър 

  Поезия » Друга
660 0 13

 

 

Театърът

 

вратите си затвори,

 

а сцената от страст и гняв дими!...

 

Какво ли всъщност

 

има да говорим,

 

умира драмата,

 

оставаме сами.

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??