5.10.2008 г., 12:00 ч.

Теб и нищо друго 

  Поезия » Любовна
619 0 1

      Теб и нищо друго

 

Забрави какво ти казах аз тогава.

Просто трябваше да замълча,

но любовта накара да назрява

часът на истината и изповедта.

 

Забрави как казах, че обичам,

забрави, че си във моята мечта,

забрави как казах, че те искам,

забрави и нежността на моята ръка.

 

Забрави! Защото ти не се замисли -

от теб не искам много, ти не ме  разбра.

Аз искам всичко! Сега това  разбра ли?

Искам те целия за мене! Не троха.

 

© Яна Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??