Теб и нищо друго
Забрави какво ти казах аз тогава.
Просто трябваше да замълча,
но любовта накара да назрява
часът на истината и изповедта.
Забрави как казах, че обичам,
забрави, че си във моята мечта,
забрави как казах, че те искам,
забрави и нежността на моята ръка.
Забрави! Защото ти не се замисли -
от теб не искам много, ти не ме разбра.
Аз искам всичко! Сега това разбра ли?
Искам те целия за мене! Не троха.
© Яна Танева All rights reserved.