8.09.2009 г., 21:00 ч.

Тежест 

  Поезия
503 0 4

ТЕЖЕСТ 

 

 

Какво да сторя, питам се, не зная...

Не ти се сърдя, нито пък на други...

Това са хората - обичат и роптаят...

Ту кацат, ту отлитат като пеперуди...

 

Не са ми близки, нито пък далечни...

Не ги обичам, нито пък ги мразя...

Но думите стандартни и човечни...

Къде сама, къде насила ги извайвам...

 

Не съм сама, а чувствам се самотна...

Не ме боли, но нещичко ме мъчи...

Дори едничка майчица сиротна

не е утеха, давайки да суча...

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??