27.10.2018 г., 19:38 ч.

Тежко 

  Поезия » Гражданска
537 0 0

 /Системата ни УБИВА/              

                  ТЕЖКО

 

ТЕЖКО се живее в таз държава,

един БГ, друг майка си продава.

ТЕЖКО е да гледаш болно чедо,

когато е на власт говедо.

ТЕЖКО стъпва с кинти в джоба

и  пътува в първа класа,

а за нас......... остава гроба,

за него ний сме долна раса.

Спрете с  тия  далавери,

гнусни, дрипави утайки!

От глад умират пенсионери,

вашите бащи и майки.

И с нищожната заплата,

как да свържем  двата края,

как оцеляваме в страната?

На ТИЯ им е през оная........

ТЕЖКО ли???? Какво ти ТЕЖКО,

Това е братче НЕЧОВЕШКО!

-----------------------------------

Ще дойде време....време за РАЗПЛАТА

и с лихвите ще върнете цената!

 

Авт. Весо: 21.06.2018г.

© Веселин Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??