3.07.2019 г., 18:05 ч.

The best Iva’s July morning ever 

  Поезия » Друга
410 2 2

Докосване ли беше
или пък подбутване
за радост, слънце,
полет в изгрева?!
Усетих аромат на вечно сбъдване
и порива на твоето издигане!

Намерих скоро
четки за рисуване
и ще опитам
с багри да опиша
чувствата, тъгата,
нашето сбогуване...

Не беше просто обич
Нашето Приятелство!!!
По-скоро наше си обричане
на детски светлосенки
младост и безвремие!

Ще се чакаме на ъгъла!
Знам, че пътя ще проучиш!
Както винаги опитваш първа –
целувката, цигарата,
а днес ...приемането на покоя!

 

 

В памет на Ива – най-лудата глава от детството

© Росилина Хесапчиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??