24.06.2016 г., 20:39 ч.  

Ти 

  Поезия » Любовна
435 0 6

Открих те. И няма да те пусна.
И вечно тебе ще обичам.
Открих те. И косите си разпусках,
в мълчание любовта си не обричам.


Открих те. Под скалата твърда,
открих те в птича песен, в есенна наслада.
Открих те. Откажи се да си тръгна.
Арфата припява своя вечерна балада.


Открих те. В листата пъстроцветни,
в облачето бяло, в любовните трептения. 
Открих те - обичам те и нежно
с крилата обрисувах своите вълнения.

© Любослава Пиринкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??