7.02.2023 г., 15:11 ч.

Ти 

  Поезия » Строги форми
417 0 2

Ти 
имаш
две очи
като звезди... 
Вселена си ми!

© Людмила Данова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??