19.01.2008 г., 22:58 ч.

ти беше всичко... 

  Поезия » Любовна
1990 0 6
Ти беше всичко за мен...
слънцето, което ме буди сутрин
и зареждащо ме с енергия.
Луната, която ме приспива вечер
и изпълваща ме с желание за утрешния ден.
Звезда, която ме пленява
и обгръщаща ме с надежди.

Ти бе море от мечти,
неукротим ураган, обладаващ ме от страст.
Лавина от емоции...
Лабиринт, в който се губя, но не търся изход.

Ти беше всичко за мен, а сега те няма.
Не намирам сили да вървя напред.
Остави в мен непоносима рана,
за която не намирам лек...

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??