2.04.2020 г., 8:05 ч.

Ти и Аз 

  Поезия » Авторска песен
521 0 0

Ще тръгнем двама по снега

следите ни по нас ще тръгнат,

но слънцето ще ни огрей

следите ще изчезнат

водица сал ще потече

живот ще даде

след нас цветя ще цъфнат.

© Румяна Щерева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??