Apr 2, 2020, 8:05 AM

Ти и Аз 

  Poetry » Authors song
520 0 0

Ще тръгнем двама по снега

следите ни по нас ще тръгнат,

но слънцето ще ни огрей

следите ще изчезнат

водица сал ще потече

живот ще даде

след нас цветя ще цъфнат.

© Румяна Щерева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??