6.02.2011 г., 12:02 ч.

Ти и нежността ми 

  Поезия » Любовна
1695 0 29

 

Тихо, тихо бели длани

пият будната ми тръпка,

чародействат със кръвта ми

и по жилите ми стъпват.

 

Леко, леко тънки пръсти

ме заравят в изнемога,

рéшат мислите ми гъсти,

треперливо им говорят.

 

Бавно, бавно топъл поглед

във очите ми пропада

и душата ми се моли

да изтлее без пощада.

 

Сладко, сладко тръпни устни

се заплитат във дъха ми,

галят звънките ми чувства,

разсъбличат нежността ми.

 

© Валентин Евстатиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??