28.01.2009 г., 13:48 ч.

Ти каза... 

  Поезия » Друга
534 0 3
Каза... "тормоз"...
Картина видях:

бягаше боса

по строшени стъкла.

След ней омагьосана

течеше кръвта...

(Онази от вените,

пълни с умора,

задръстени с верите

на толкова хора...)

Каза... тормоз...

Загърна я времето

с викове болка,

срутени бентове,

задръжки и норми

гърмяха с нощта...

(Прикован Прометей

с лешояд изгладнял -

съдбите се вплетоха,

за да бъде пак цял...)

Каза... тормоз.

Угаснаха свещите -

загърна се босата

и отпраши.

Скри следите.

Следващите.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??