16.02.2009 г., 1:14 ч.

Ти ли си моят дъжд?!?! 

  Поезия » Друга
647 0 3


Аз май отдавна не съм го правил...
Не съм го правил... от доста време...
онова добре познато нещо... почти забравил,
за да се сетя, че за него имам време.

Сега за него имам време,
защото в крайна сметка за мен е
добре да го направя и да продължа напред,
за да бъда от себе си добре приет.

В смисъл... да не развалям...
образа в собствения си портрет.
А всъщност то какво да развалям?
Отказах да ползвам стария си светоглед.

15.02.2009, Гент, Белгия

© Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??