Feb 16, 2009, 1:14 AM

Ти ли си моят дъжд?!?! 

  Poetry » Other
656 0 3


Аз май отдавна не съм го правил...
Не съм го правил... от доста време...
онова добре познато нещо... почти забравил,
за да се сетя, че за него имам време.

Сега за него имам време,
защото в крайна сметка за мен е
добре да го направя и да продължа напред,
за да бъда от себе си добре приет.

В смисъл... да не развалям...
образа в собствения си портрет.
А всъщност то какво да развалям?
Отказах да ползвам стария си светоглед.

15.02.2009, Гент, Белгия

© Николай All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??