4.02.2014 г., 22:19 ч.

"Ти мой не си..." 

  Поезия » Любовна
571 0 0

Най-сетне те открих,

в далечен, светъл час.

Ала след този стих

изчезваш пак без глас.

 

И как да ти желая

щастлив да си без мен!?

Егоист съм, зная.

Но пък ти си тъй студен.

 

Време за раздяла,

напират пак сълзите.

Как да остана цяла,

със сърце разбито?

 

Да ти кажа: "остани".

Даже да те моля!

Ти мой не си,

не съм аз твоя!

© Нал Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??