20.09.2007 г., 0:15 ч.

Ти... не ме попита... 

  Поезия
647 1 3
И близък... и далечен си ми...
познавам ли те!?! Надали.
Но усетът за теб ме тласка
да бъда себе си. Уви...

не питам как го правиш...
и някакви усилия полагаш ли...
Това което си, ме радва!
Познанството с теб отмарящо е!

А ти!? Признавам, съм се питала
какво е чувството в теб...
Дали те отегчават думите,
които си разменяме. И ден след ден

дали по-близки ставаме...
и що за близост е това!?!?
Ще кажеш "Сложно е за обясняване!"
Съгласна съм! Не мисля! Но ума

не спира да човърка... рови
и хващаме в поредния дуел!
Добре, че няма пистолети ;)
че бих подложила го на разстрел!

И близък... и далечен си...
Аз зная ли те!?! Надали!
Но твойта СЪЩНОСТ е причината
да бъда аз... да бъда себе си!!!

© Детелина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??