9.09.2011 г., 0:02 ч.

Ти не си вътре 

  Поезия » Любовна
526 0 1

Предизвикваш ме,

изкушаваш,

объркваш ме, докосваш ме и бягаш...

побъркваш ме...

крадеш от мене целувки, мигове и допири...

Tихо, плавно пропълзяваш,

търсейки си място в деня ми...

намираш и се настаняваш...

Tръгвай си, там не те искам!

... нека още да потреперя в ръцете ти,

скрила съм се от вчера и утре,

послушай как бие сърцето ми - спокойно е -

ти не си вътре...

© Таня Момчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • При тези думи, май е много вътре в сърцето ти, но ти не си го признаваш. Често ни се случва да отричаме...
    Поздрав!
Предложения
: ??:??