Предизвикваш ме,
изкушаваш,
объркваш ме, докосваш ме и бягаш...
побъркваш ме...
крадеш от мене целувки, мигове и допири...
Tихо, плавно пропълзяваш,
търсейки си място в деня ми...
намираш и се настаняваш...
Tръгвай си, там не те искам!
... нека още да потреперя в ръцете ти,
скрила съм се от вчера и утре,
послушай как бие сърцето ми - спокойно е -
ти не си вътре...
© Таня Момчева All rights reserved.
Поздрав!