17.05.2013 г., 7:53 ч.

Ти си добра жена 

  Поезия » Любовна
522 0 0

С усмивка ще започна.

И ти благодаря за милите ти думи,

които достигнаха до моето сърце.

Едно сърце, докоснато от любовта.

Докосна ме и избяга.

Остана огънят. Остана болката.

Не искам огънят да угасне.

Искам само болката да махна.

Затова търся нея, жената,

сродната душа за моето сърце.

Ти си добра жена, сърцето го разбра.

Заслужаваш любовта, споделената любов.

Дано вече е при теб.

Обичай и бъди обичана жена.

© Наско кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??