16.08.2007 г., 14:58 ч.

Ти си жива!!! 

  Поезия
440 0 5
Ти си жива!!!
Нищо че от снимката ме глезаш тъй смирено...
          Отдолу четриредов стих -
кой грешен би помислил,че това ти стига?

Ти си жива!!!
И продължаваш да си в мойте мисли
           Усмихната и палава,
Неспираща за миг да си почине...

Ти си жива!!!
Не спирам да повтарям и рискувам да ме мислят и за луда...
            Но лудост ли е
Да помня всичко свързано с любим човек
И правилно ли е сълзите си да крия?

Ти си жива!!!
Ти ми бе сестра... И въпреки че малко бе при мене,
             Живееш във сърцето ми сега,
И споменът ме топли - че те имах...



                                                                                                        В памет на сестра ми

© Илияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??