19.01.2017 г., 0:34 ч.

Ти си ми крилата, мое небе... 

  Поезия » Любовна
297 2 6

Ти си ми крилата, мое небе...

 

Ти си звездно небе, моето небе

коeто гледам всяка вечер, за да

видя тази ярка звезда в очите ти,

която осветява душата ми...


Ти си слънчевото небе на дните ми,

когато събуждайки се мечтая за теб...

да усетя слънцето в огромното небе

а то е усмивката ти, радваща живота ми...


Ти си моето облачно небе също така,

което е с мен, дори в меланхоличните следобеди 

със сърцето си, със любовта си, със присъствието си

когато чувствам, че душата ми плаче за...


Ти си и небето, което се грижи за мен

което заедно с Луната ме изслушва

и ме придружава през нощта, отвеждайки ме 

към слънцето, стоплящо измръзналото ми сърце...


Ти си небето, което искам да бъда -

да бъдеш звездата в сърцето ми 

винаги, завоевателю на любовта ми,

мое небе, което ме караш да мечтая...

 

Ти си небето, което мога да прегърна...

и което ще ме прегърне, когато дойде мъката

небето, което когато го погледна ме усмихва,

защото погледът му, като дъжд е изчистил болката...

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Благодаря...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??