13.03.2011 г., 17:26 ч.

Ти си най-добрият ми приятел 

  Поезия » Друга
1172 0 0

Пия, но не се напивам,

опитвам се, но не забравям,

искам и други да обичам,

но не се получава.

 

Себе си мразя, но тебе не мога,

себе си за всичко аз виня,

но теб не мога.

 

Ти си най-добрият ми приятел

и от друг не се нуждая.

Искам всяка вечер да държа

ръката ти, докато заспиш.

 

С тебе всичко мога аз да споделя

и с друг човек никога не съм се чувствала така.

За мене ти си всичко

и всяка тръпка в теб готова съм да върна аз.

 

Без смеха ти не мога,

без погледа, без твойта близост

и без теб.

 

Ти си всичко за мен!

Искам те завинаги!

© Миглена Генешка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??