24.03.2024 г., 7:40 ч.

Ти си нечия мечта 

  Поезия » Любовна
118 3 0

 

 

Тиха, силна, оправна и умна,

а всъщност си жена!

Мила, нежна и грижовна,

тиха, мека светлина!

 

Борбена и силна, смела!

А в душата си момиче!...

Много болка си си взела,

а искаш във безгрижие да тичаш!

 

Мила, можеш, зная!

Животът не трябва да е битка!

Усмихни се, направи си плитка,

пий си със спокойствие и чая!

 

Че си хубава ти знаеш!

Но също си добра!

В очите ти аз виждам 

толкоз много светлина!

 

Не си сама! 

Знам, че понякога така изглежда...

Но ти си нечия мечта,

и някой тайничко към теб поглежда!

 

Може да съм аз, не знаеш!

Има ли значение?!

Знай, че присъствието твое,

прави впечатление!

 

Живей, усмихвай се по- често!

В деня ти все ще има нещо интересно,

което да те върне към сърцето,

пак събуждайки във теб детето!

© Добромир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??