Тиха, силна, оправна и умна,
а всъщност си жена!
Мила, нежна и грижовна,
тиха, мека светлина!
Борбена и силна, смела!
А в душата си момиче!...
Много болка си си взела,
а искаш във безгрижие да тичаш!
Мила, можеш, зная!
Животът не трябва да е битка!
Усмихни се, направи си плитка,
пий си със спокойствие и чая!
Че си хубава ти знаеш!
Но също си добра!
В очите ти аз виждам
толкоз много светлина!
Не си сама!
Знам, че понякога така изглежда...
Но ти си нечия мечта,
и някой тайничко към теб поглежда!
Може да съм аз, не знаеш!
Има ли значение?!
Знай, че присъствието твое,
прави впечатление!
Живей, усмихвай се по- често!
В деня ти все ще има нещо интересно,
което да те върне към сърцето,
пак събуждайки във теб детето!
© Добромир Иванов All rights reserved.