2.11.2015 г., 21:22 ч.  

... ти си толкова красива 

  Поезия » Друга
905 1 1

 

 

 

 

 

Погледът плах, а ефирна свян
свежда бавно надолу клепачите.
Бузите, леко червени от срам,
а устните- напомнят ми малините.


Чувствата отново са пробудени,
през деня спиш, през ноща мислиш.
Знам, нали бяхме някога влюбени,
подпираше се на мен, докато избираше.


Гримирал съм се, като шут,
а ти си толкова красива.
Знам че си влюбена в друг,
но  ти отива...

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти Анастасия, че си винаги до мен.Радвам се, че те докосна и теб Ева. Благодаря и на оценилите с шестица.
Предложения
: ??:??