23.02.2017 г., 13:57 ч.

Ти си всичко за мен 

  Поезия » Любовна
10790 1 3

Ти си всичко за мен

ти си любовта ми

ти си утрото в моите очи

ти си магията в душата ми

 

Ти си слънчевият лъч в живота ми невзрачен

разпаряш тъмнината като с меч

сънувам те, виждам те, гледам те

няма по красива и достойна от теб

 

Ти си надеждата моя, ти си мойта съдба

всяка болка с теб бих изживял

мисля само за теб, моя болка и радост си

с всяка моя мисъл за теб бих мечтал

 

Ти си в мойте мисли, душа и сърце

всеки ден с усмивка мечтая за теб

няма друга жена, от която да искам да имам дете

ти си всичко, ти си мойто небе

 

Ти си смисъла на живота ми, ти си любовта

за която всички живеем и мечтаем

само че, смел да си не е да нариташ някого в калта

..смел да си значи, да намериш, откриеш и спечелиш ......любовта

 

 

 

© Борислав тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Изречението с .../.няма друга жена, от която да искам да имам дете/.....Детето го вмъкнах заради римата. Когато човек обича в осъзната възраст, любовта е на първо място, не непременно да имаш дете от жената, която обичаш.
  • Харесах! Поздрави!
  • Красиво е и истинско, поздрави от мен!!1
Предложения
: ??:??