25.10.2013 г., 20:22 ч.

Ти винаги ще значиш всичко... 

  Поезия » Друга
1009 0 13

Едва ли ще се променим,
ако ти кажа, че обичам.
Различни сме сега, мълчим,
във чувствата си неприлични.

А жаждата гори, дъжда
е пелена и не засища.
Не искам да те натъжа,
защото ти за мен си всичко.

И скрит в адамово ребро,
посипан с оголели клони,
превръщам злато във сребро,
а неприсъствието в спомен.

Едва ли ще се променим,
но няма да сме безразлични.
Различни сме сега, мълчим -
ти винаги ще значиш всичко...

© Ивайло Цанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??