11.02.2009 г., 7:58 ч.

Ти знаеш ли... 

  Поезия » Друга
546 0 4
Ти гледал ли си нощем към луната
прииждащите облаци със дъжд,
и вярвал ли си сляпо във съдбата
и чувството, че точно този мъж,

ще бъде твоят рицар (без доспехи),
а с рози и прозрачна синева
и падайки ще жъне пак успехи
за теб - за мен - за любовта...

... ти знаеш ли, че той ще те сънува
в легло от недоплакани сълзи
и всеки ден към тебе ще пътува,
във този стих, където си и Ти.

© Анелия Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??