Подобни надписи къде ли не си чел,
нали така, приятелю безценни.
Широко срещан е баш тоз модел,
а буквите... най-често не са дребни...
А ти самият някъде дали
не си оставял нещичко подобно?
И кво стана с таз любоф, кажи,
не се срамувай, сподели подробно.
Че имам спомен май и аз такъв -
Сега наистина е само спомен глух...
То, вечността, оказа се пореден блъф
съшит от облаци, дъга и пачи пух.
Ех, даже се усмихвам мило тук
на детската наивност, тъй красива.
Какво от туй, че е била от облаци, дъга и пух,
нали изява е на емоция щастлива...
Аз си признах - сегиз редът е твой -
таквизи надписи писал ли си, кажи.
С добро те питам, да не стигаме до бой,
и колко... тази вечност продължи?...
22.05.2015.
Георги Каменов
© Георги Каменов Всички права запазени
Благодаря ти 😊