7.01.2009 г., 20:52 ч.

Тиха лудост 

  Поезия » Любовна
2068 1 21
Сърцето ми като самотна птица
лети със вятъра и се оглежда.
В недрата му запалена искрица
поддържа още крехката надежда.

Копнеж любовен скрит е във очите
и вътрешно разяжда и дълбае.
Летят на воля пуснати мечтите
и карат го за друго да нехае.

И тиха лудост бавно ме обзема,
умът ми пленник е на сладки устни.
Затворен съм в любовна теорема,
не искам тази лудост да ме пусне.

И болката... И тя е част от нея.
Живеем в свят, поддържан от контрасти.
Безкрайно те обичам... И копнея
да бъда с теб. Изцяло. Не отчасти.

© Йордан Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??