6.02.2013 г., 14:51 ч.

Тиха пролет 

  Поезия » Еротична
1326 0 19

Вали тъй тихо по ръцете ми
горещият ти нежен дъжд,
докосваш с устните сърцето ми
и ожаднява в мене мъж...
А страстите са вино тръпно,
със всяка глътка твоят дъх
опива, пролетно напъпва
в прекрасен, цветен, розов връх...
Изгубвам страстния си порив
в прегръдката на чакан стон -
душите ни са чисто голи
и яздят огнен вихрогон...
Телата ни са птици в полет,
докосващи се със криле,
след миг ще кацнем в тиха пролет
и времето за нас ще спре.

© Михаил Цветански Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??