7.02.2018 г., 19:09 ч.

Тиха стена 

  Поезия » Друга
260 3 0

Донесе ми мълчание.
Постави го между нас.
Като камък е.
Тежи.
И мъкне след себе си
други.
Неми лъжи.
Въпросите ми
остават затрупани
в тиха стена.
За раздяла и дума стига.
Само една.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??