2.08.2020 г., 8:44 ч.

Тихо моливът кърви по белия лист 

  Поезия » Свободен стих, Друга
796 2 0

 

Не заспива нощта, не заспива...

Разпилява мисли и видения...

Нещо от теб завинаги си отива.

Душата е самотно трептене.

Дълбока тайна се излива

и кървави петна оставя...

Една сълза разцепва живота

на „преди” и „след”... края.

 

                     © Павлина Петрова

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??