Не заспива нощта, не заспива...
Разпилява мисли и видения...
Нещо от теб завинаги си отива.
Душата е самотно трептене.
Дълбока тайна се излива
и кървави петна оставя...
Една сълза разцепва живота
на „преди” и „след”... края.
© Павлина Петрова
© Павлина Петрова All rights reserved.