31.05.2014 г., 12:45 ч.

Тишина 

  Поезия » Любовна
526 0 3

                Тичаш боса,

                 изпреварваш

                 вълните,

                 придаваш

                 им форма

                 на мъчително

                 очакване,

                 безмълвно крещя

                 и чудно:

                 усещам те,

                 с върховете

                 на пръстите си

                 те разбирам...


                 Танцуваш

                  с дъха си,

                  кристалчета

                  рисуваш,

                  вледеняваш мислите ми,

                  потръпвам

                  от представата

                  за нежност,

                  страхувам се,

                  от теб - Непостижима!  


                

 

© Росен Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??