Тичаш боса,
изпреварваш
вълните,
придаваш
им форма
на мъчително
очакване,
безмълвно крещя
и чудно:
усещам те,
с върховете
на пръстите си
те разбирам...
Танцуваш
с дъха си,
кристалчета
рисуваш,
вледеняваш мислите ми,
потръпвам
от представата
за нежност,
страхувам се,
от теб - Непостижима!
© Росен Иванов All rights reserved.