Тишина... най-тъмната материя.
Навява страх, студ, самота...
тъмнина, борба за оцеляване.
Като камбана в мрака тя звъни.
Огън, пламък, тишина...
мирис на загнило, защо?
Никой камбаната не чува!?
а тя скрап ли е или, Айфеловата кула.
Страдат ли, надеждата ли губят!?
Или тишината им шепти...
Загубеняците това сме ние.
Хора с притихнали души.
© Ангел Всички права запазени