24.10.2007 г., 19:59 ч.

... тишината моя 

  Поезия » Друга
902 0 2

... тишината моя

 

 

 

Обичам тихичко да си стоя,

на ъгъла на този свят и лудостта му.

Да гризам нокти, да слухтя,

да си говоря с тишината.

 

Обичам въздуха да дишам

във този ъгъл тъй спокоен.

И лепкавата празнота

да се разстила върху мене.

 

Обичам тихичко да си стоя

и тихо, тихо аз да пуша,

но винаги една ръка,

убива... тишината моя.

 

© Рошла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??