17.06.2016 г., 10:57 ч.

Титанически далече 

  Поезия » Философска
952 1 1

Солта на живота е да разделиш с другиго.

 

На двете ми дъщери

 

 

Един живот.

Под мишница го взехме.

Че бяхме млади, а жарта да газим не умеехме.

От огъня оловото в гърдите сякаш

все повече тежеше.

 

Заради завета.

И за да спасиме себе си,

надскочихме морали и устои.

Стигнахме титанически далече, където

оловото в пясъчен часовник се превърна.

 

Нашето ново Аз.

От свръх емоционалния заряд

и вън от набези и глуми сътворихме новото начало.

Но там отвъд - остана част от нас

и заради нея ще се помним.

 

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??