22.03.2023 г., 15:38 ч.

Тогава, когато 

  Поезия
128 0 2

Днес, е добре да направиш

някой, когото обичаш, щастлив!

Да му протегнеш ръка без прегради.

Да го приемеш, като скъп и любим.

 

И тъй като най-близко си ти до нещата

с присъствие, дух и лице...

подари си любов, успокой си душата,

Вселената знае всичко за теб.

 

Където да бъдеш, където да идеш,

не забравяй повелите на духа.

Бди над словата си! Товара повдигай!

Не подминавай човекът в беда!

 

Всичко е казано... в книгите още...

човекът израства в дългия път.

Днес е възможност, а утре ще дойде,

тогава... когато настъпи часът..

© Валя Сотирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??