22.02.2016 г., 17:25 ч.

Той 

  Поезия » Любовна
277 1 0

Сладка нега във вените се лее,

малко пламъче в ирисите зеленее,

сякаш огън стопля моето лице,

сякаш съм насред нощно, звездно небе.

 

Тръпчива нежност - блян недостижим,

случаен поглед - огнено незабравим,

гласът му меден водопадно ме обвива,

вълнение безмълвно устните ми спира.

 

Копнеж душата ми разяжда,

светлинен свят сърцето ми изгражда,

събуждам се с мисъл за две пъстри, зелени очи,

нежно докосват ме лунни лъчи...

21.02.2016

 

© Teddy Daniel K. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??