14.03.2005 г., 15:08 ч.

Той и тя 

  Поезия
883 0 1



В старото бистро
на една и съща маса,
срещу мен седяха
момиче и момче.


Тя - нежна, мила, тиха,
невинна в младоста,
нежна гълъбица,
напепваше му тихо,
с приведена глава.


Той - съзряващият мъж,
с поглед влюбен,
притихнал, онемял,
галеше с очите
красивия й стан.


На една и съща маса
в старото бистро,
срещу мен седеше
младостта...

© Надя Вълканова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Срещу мен седеше младостта" Харесва ми
Предложения
: ??:??