10.02.2020 г., 17:38 ч.

Tоку-виж 

  Поезия » Хумористична
428 4 7

Подмладява ни силният стрес
и поддържа ни млади, защото,
ни върти, не от вчера и днес
и виенско е все колелото.

 

За какво ни е сън, нощ и мир?
Щом душата завърта сироко?
Скърца тихо, с ръждясал синджир
и ни вдига - високо, високо...

 

Не стареем. Летя и летиш!
Въртележка от шеметни дни.
Някой ден, някой ден току-виж,
сме в кошарка и с чифт пелени...

 

 

 

 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??