Feb 10, 2020, 5:38 PM

Tоку-виж 

  Poetry » Humour
430 4 7

Подмладява ни силният стрес
и поддържа ни млади, защото,
ни върти, не от вчера и днес
и виенско е все колелото.

 

За какво ни е сън, нощ и мир?
Щом душата завърта сироко?
Скърца тихо, с ръждясал синджир
и ни вдига - високо, високо...

 

Не стареем. Летя и летиш!
Въртележка от шеметни дни.
Някой ден, някой ден току-виж,
сме в кошарка и с чифт пелени...

 

 

 

 

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??