28.11.2013 г., 16:49 ч.

Толков наивно е... 

  Поезия » Друга
484 0 0

 

Толкова наивно е...

 

 

Толкова наивно е по пясъка да тичаш боса

и да вярваш, че летиш...

Толкова наивно е в тревата да лежиш

и да вярваш, че вървиш...

Толкова наивно е  мислите си да отдаваш

и да вярваш, че и друг мисли си  за теб...

Толкова наивно е всеки път сърцето си да разкриваш

и да вярваш, че няма да го наранят...

Толкова наивно е да вярваш, че открил си любовта...

когато тя е просто една мечта...

© Теодора Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??